Uw aannemer voor alle vloerafwerkingen en chapewerken in Wevelgem, West-Vlaanderen

Chapewerken Kortrijk - West-Vlaanderen

Voor particulieren, industrie en openbare werken


Een sterke partner zoals Verhulst is van alle markten thuis. Zoekt u een ervaren team van vakmannen voor het pompen van zand, het leggen van chape of het spuiten van polyurethaanschuim voor isolatie op uw werf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn al jaren gespecialiseerd in de meest uiteenlopende projecten voor particulieren, industrie en openbare werken.

 

Contacteer ons via de contactpagina en schakel ons grondige team in voor:

  • Werkzaam in Kortrijk en West-Vlaanderen
  • Het leggen van uw vloerisolatie
  • Het spuiten van schuimbeton
  • Het spuiten van PUR/EPS

 

Historiek Chapewerken Verhulst

Krachtige chapewerken

Gaat u bouwen of verbouwen? En zoekt u een krachtige, betrouwbare partner om de chapewerken in uw woning tot een goed einde te brengen? Overal in Kortrijk en de hele provincie West-Vlaanderen vertrouwt u op Chapewerken Verhulst te Wevelgem!


Veertig jaar ervaring


Chapewerken Verhulst heeft al meer dan 40 jaar ervaring – én 40 jaar tevreden klanten – in West-Vlaanderen. Dankzij die ervaring, de beste kwaliteitsmaterialen en een scherpe prijs leveren wij u het beste werk. Neem vandaag nog contact met ons op voor al uw chapewerken.

Chapewerken in West-Vlaanderen? Eén adres!


Vraagt u uw gratis en vrijblijvende offerte aan? Dan krijgt u een gedetailleerd overzicht van wat wij u kunnen bieden. Vertrouw op het bekendste bedrijf in chapewerken in heel West-Vlaanderen. We begeleiden u doorheen uw project met gedegen en professioneel advies. We maken een correcte, haalbare planning op – én komen die probleemloos na, daar kunt u op vertrouwen. We staan bekend om onze flexibiliteit, onze kwaliteit, onze perfecte vloerafwerking en onze doorgedreven controle op de geleverde werken. We tonen u met plezier enkele referenties of geven u meer uitleg over de producten die we gebruiken.Neem contact op met Chapewerken Verhulst, werkzaam in:

  • West-Vlaanderen
  • Oost-Vlaanderen
  • Henegouwen
  • Noord-Frankrijk


Een betrouwbare, flexibele en ervaren partner nodig voor al uw chapewerken in Kortrijk en West-Vlaanderen? Dan bent u bij u bij ons meteen aan het juiste adres. Neem meteen contact met ons op via de contactpagina voor uw gratis en vrijblijvende offerte.

Andre Verhulst - Chapwerken in West-Vlaanderen

 Chapewerken Andre Verhulst werd Chapewerken VERHULST bvba.

 

Het chapebedrijf werd sedert januari 2011 overgenomen en gerund door de zonen Mario en Tony Verhulst.